Scootmobielverhuurgooiland1
Onze Scootmobielen
7 dagen per week geopend. Ook op zon- en feestdagen.

Invacare Comet Pro 4-Wiel Scootmobiel

Prijs scootmobiel:
€ 55,- per week, € 8,50 per dag.
Borg € 150,- (Huurtermijn minimaal 1 week).

De Invacare Comet Pro 4 -Wiel Scootmobiel van invacare maakt het mogelijk om zorgeloos door de stad heen te toeren of zelfs verder weg te gaan.

De Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel heeft zeer goede kenmerken om buitenshuis mee op pad te gaan; een krachtige motor en vele veilige innovaties. De krachtige motor met grote accu’s zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over wanneer u weer naar huis moet. Met een maximaal van 15 km/h zorgt het ervoor dat u kunt gaan en staan waar u wilt en met een bereik van maximaal 55 km.

De scootmobiel rijdt erg lekker, ook op hogere snelheden blijft de scootmobiel zeer stabiel. Hiernaast is de Invacare Comet Pro 4-Wiel Scootmobiel uitgerust met automatische snelheidsreductie waardoor de scootmobiel automatisch afremt wanneer u een bocht neemt. Dit alles tezamen met het uitstekend functionerende veersysteem zorgen ervoor dat het besturen van de Invacare Comet Pro 4-Wiel Scootmobiel een fijne aangelegenheid wordt.

Scootmobielverhuurgooiland4

Wij bezorgen ook de scootmobiel op locatie indien gewenst

Voor revalidatie periode of meer vraag het ons!

Bezorgen vanuit Loosdrecht binnen een straal van 20 km gratis. Daarbuiten 0,70 ct per KM extra. Vraag ons naar de voorwaarden.